Yritys

Enerec kasvaa nopeasti ympäristöteknologian kokonaisratkaisujen johtavaksi toimittajaksi

Enerec on Penope Oy:n liiketoimintayksikkö, joka tuo maahan, myy ja huoltaa kierrätyspolttoaineen tuotantoon ja eri materiaalien kierrätykseen soveltuvia koneita ja linjakokonaisuuksia. Lisäksi toimitamme järjestelmiä mm. pölynpoistoihin, kipinänilmaisuun ja sammutukseen sekä energiantuotantoon.

Toimintamme perustuu kokeneeseen ja vahvaan organisaatioon sekä kattavimpaan tuotevalikoimaan alalla. Parhaiden valmistajien tuotteilla pystymme toteuttamaan ”avaimet käteen” toimituksia eri toimialoille.

Tulemme kasvamaan alan johtavaksi toimittajaksi Suomessa.

Hyödynnämme puuntyöstökoneiden markkinajohtajan vahvaa kokemusta

Palvelemme uusioenergian tuottajia ja raaka-aineiden kierrättäjiä kokemuksella, joka periytyy Suomen johtavalta puuntyöstökoneiden toimittajalta. Kokonaisvastuun kantaminen toimittamistamme tuotantoratkaisuista on meille itsestään selvää.

Enerec tarjoaa kone- ja järjestelmätoimituksilleen asiantuntevat huolto- ja ylläpitopalvelut.

”Lopusta alkuun” -ideologiamme: autamme synnyttämään vanhasta uutta

Vihreä elinkaariajattelumme kulkee ”lopusta alkuun”. Tänään tarpeeton materiaali palautuu tuotantoon ja uudessa muodossa markkinoille. Kierrätystä, uusiokäyttöä ja energian säästöä tukeva toimintamme on vastuuta puhtaasta ympäristöstä ja maailmasta, jossa elämme.

Suomalainen Enerec

Laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2008 -standardin mukaan. Kehitämme jatkuvasti palveluamme sekä panostamme ympäristötekniikan tulevaisuuteen ja suomalaiseen yrittäjyyteen.