Haemme kierrätysliiketoiminnan myyntiin vahvistusta

 

Myyjä / Myynti-insinööri kierrätystuoteryhmään

Enerec suunnittelee ja toimittaa asiakaskohtaisia ratkaisuja energian ja kierrätyspolttoaineiden tuotantoon sekä eri materiaalien kierrätykseen. Toimituksemme perustuvat maailman johtavien laitevalmistajien teknologioihin. Enerec on Penope Oy:n liiketoimintayksikkö ja toimintamme perustuu kokeneeseen ja vahvaan organisaatioon sekä kattavimpaan tuotevalikoimaan alalla.

Haemme kierrätysliiketoiminnan myyntiin vahvistusta

Haemme kierrätystuoteryhmään aktiivista ja innokasta myyjää. Vastaat omalla alueellasi maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä kierrätysteollisuusasiakkaille.

Hakijalta edellytetään aktiivista otetta myyntityöhön, teknistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta Suomessa, englanninkielen taitoa ja MS-Office -osaamista. Tehtävään soveltuva koulutus, alan tuntemus ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen kierrätysteollisuuteen kansainvälisten huippumerkkien parissa, hyvät työkaverit ja menestyvän joukkueen tuen.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 17.10.2017 mennessä osoitteeseen jouni.pakkanen@enerec.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot
Harri Puolanne, 040 539 9889 tai harri.puolanne@enerec.fi
Jouni Pakkanen, 0500 773 397 tai jouni.pakkanen@enerec.fi.