Tuotteet

Enerec tarjoaa laajan valikoiman tuotantolaitteita kierrätysteollisuuteen, kuten murskaimet, seulat, materiaalien erottimet; mekaaniset erottimet, materiaalin koostumukseen tai painoon perustuvat erottimet ja optiset erottimet. Energiateollisuuteen valikoimastamme löytyy savukaasun puhdistukseen ja lämmön talteenottoon tehokkaat ratkaisut, kipinänilmaisujärjestelmät ja keskussiivousjärjestelmät. Pölynpoistoon löytyy sekä kohdepoistolaitteistot että pölyn sidontalaitteistoja.  

Tarjoamme tuotteitamme myös kokonaistoimituksina linjakokonaisuuksina asennettuna ja käyttöönotettuna. Tarjoamme kone- ja järjestelmätoimituksilleen asiantuntevat huolto- ja ylläpitopalvelut kokonaisvastuuperiaatteella.

Murskaimet ja hakkurit

Murskaimet ja hakkurit

Murskaimet kaikkiin kierrätys- ja materiaalinkäsittelysovelluksiin. Tuoteohjelmastamme löytyy laaja valikoima kiinteitä- ja mobiili-murskaimia kaikissa kokoluokissa.

Tutustu murskaimiin ja hakkureihin

Seulonta ja erottelu

Seulonta ja erottelu

Tehokkaat ratkaisut materiaalien seulontaan ja kierrätettävien jakeiden erotteluun materiaalivirrasta. Tuotevalikoimaamme kuuluu kiinteät sekä mobiiliseulat, metallin erottimet, tuuliseulat ja markkinoiden edistyksellisimmät optiset lajittelijat.

Tutustu seuloihin ja erottimiin

Kuljettimet ja materiaalin syöttö

Kuljettimet ja materiaalin syöttö

Tarjoamme yksittäisiä räätälöityjä kuljettimia tai kokonaisia kuljetinjärjestelmiä, syöttötaskuja, sekä lastausasemia.

Tutustu kuljettiimiin ja materiaalin syöttölaitteisiin

Paalaimet

Paalaimet

Vaakapaalaimet joko yksittäisenä koneena tai sisältäen syöttökuljettimet henkilöiden suojajärjestelmällä ja paalin ulostulo kuljettimin. Tuotevalikoimasta löytyy täysin automaattiset paalaimet suurelle kapasiteetille tai pienet käsien / kaatolaitteella syötettävät manuaaliset paalaimet.

Tutustu paalaimiin

Pölynpoisto ja materiaalin siirtolaitteet

Pölynpoisto ja materiaalin siirtolaitteet

Tehokkaat pölynpoistolaitteistot avaimet käteen suunniteltuna ratkaisuna. Puhaltimet, lokerosyöttimet ja putkistokomponentit jopa suoraan varastotoimituksena.

Tutustu pölynpoisto- ja materiaalinsiirtolaitteisiin

Pölynsidontajärjestelmät

Pölynsidontajärjestelmät

Erittäin hienolla vesisumulla ilmassa leijuvan pölyn sidontajärjestelmät mitoitettuna kohteen vaatimusten mukaisesti. Ulkotilaan muokattavat pölynsidontaseinämät, joita voidaan siirtää olosuhteiden ja työalueen mukaan.

Tutustu pölynsidontajärjestelmiin

Ilmankostutus

Ilmankostutus

Ilman kostutuslaitteet hallitilan ilman kostuttamiseen, pölyn sitomiseen ja staattisen sähkön poistoon. Saatavana sekä paineilmatoimiset että erillisellä korkeapainepumpulla varustetut laitteistot.

Tutustu ilmankostutuslaitteisiin

Putket ja kanavat

Putket ja kanavat

JKF Industri A/S valmistamat teräsputket ja komponentit pölynpoistoon, purunpoistoon ja materiaalinsiirtoon.

Tutustu putkiin ja kanaviin

Keskussiivous­järjestelmät

Keskussiivous­järjestelmät

Oikein suunnitellulla ja mitoitetulla keskussiivousjärjestelmällä voidaan teollisuuden siivoustyö suorittaa kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Siistinä ja puhtaana pysyvä työympäristö nostaa tuottavuutta sekä vähentää työtapaturmien ja onnettomuuksien kuten tulipalon riskiä.

Tutustu keskussiivousjärjestelmiin

Kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät

Kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät

Alansa suurimman valmistajan luotettavat kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät.

Tutustu kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmiin

Savukaasunpuhdistus ja lämmöntalteenotto

Savukaasunpuhdistus ja lämmöntalteenotto

Tehokkaat ratkaisut (BAT) savukaasunpuhdistukseen ja lämmöntalteenottoon.

Tutustu savukaasunpuhdistus ja lämmöntalteenotto -ratkaisuihin

Viirakuivurit

Viirakuivurit

Viirakuivurit soveltuvat mm. biopolttoaineiden ja pelletin raaka-aineen kuivaamiseen, kun käytettävissä on matalalämpöistä energiaa (60-100 °C).

Tutustu viirakuivureihin

Briketöinti ja pelletöinti

Briketöinti ja pelletöinti

Briketöinti- ja pelletöintilaitteet mahdollistavat puulastujen, sahanpurun, paperin ja kotitalousjätteen puristuksen tiiviiseen muotoon. Tiiviissä muodossa saadaan kuljetuskustannukset minimoitua, polttoprosessissa tuote palaa tasaisesti ja tuotteen kuormaus on helpompaa ja siistimpää.

Kysy lisää briketöinti ja pelletöinti -laitteista