04.10.18

Tervetuloa vierailemaan osastollamme E700 Energia 2018 -messuilla

|||| ||||

Energia 2018 -tapahtuma järjestetään 23.-25.10.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on energiantuotannon ja -teknologian ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen energia-alan, teollisuuden, kuntien ja kiinteistöjen asiantuntijat ja päättäjät. 

Enerec on mukana Energia 2018 -tapahtumassa yhteisosastolla Scheuchin kanssa
Enerec on Energia 2018-messuilla yhteisosastolla Itävaltalaisen savukaasunpuhdistus- ja -lämmöntalteenottojärjestelmiä valmistavan Scheuch GmbH:n kanssa. Scheuch:n edustaja on paikalla koko messujen ajan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi keskustelemaan osastollemme E700 mm. savukaasujen puhdistuksesta tai savukaasuihin sitoutuneen hukkalämmön talteenotosta ja hyödyntämisestä esimerkiksi biomassan tai kierrätyspolttoaineiden kuivauksessa sekä ratkaisuistamme ennaltaehkäisevässä palontorjunnassa.

Scheuch
Scheuch GmbH on globaaleilla markkinoilla toimiva savukaasujen puhdistuksen markkinajohtaja. Scheuch GmbH:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. syklonit ja multisyklonit, sähkösuodattimet (ESP), pussi- ja letkusuodattimet, savukaasujen lämmöntalteenottojärjestelmät (ERCS), puhaltimet (savukaasupuhaltimet, palamisilmapuhaltimet jne.), komponentit (sulkusyöttimet, putkistot jne.) sekä korkeapainelinjat materiaalin siirtoon.

Stela
Saksalainen Stela Laxhuber GmbH on alhaisilla kuivauslämpötiloilla toimivien viirakuivureiden tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut perheyritys. Innovatiiviset ja korkealaatuiset kuivurit ovat kasvattaneet yhtiön kansainvälisillä markkinoilla toimialansa markkinajohtajaksi. Erilaisten materiaalien kuivaus on kannattava tapa hyödyntää prosesseista syntyvä hukkalämpö.

Fagus GreCon
Saksalainen GreCon on maailmanlaajuisesti johtava kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmien sekä levyteollisuuden mittalaitteiden valmistaja. Fagus GreConin kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät tarjoavat ennaltaehkäisevää pölypalojen ja -räjähdysten torjuntaa. Järjestelmät ovat aina kohteen mukaan räätälöitävissä ja tarvittaessa laajennettavissa. GreCon kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät täyttävät tiukat kansainväliset normit sekä CEA:n ja vakuutusyhtiöiden asettamat vaatimukset.

Untha
Laadukkaat itävaltalaiset Untha murskaimet kaikkiin murskaustarpeisiin. Murskaimia on käytössä mm. polttolaitoksissa, jäteasemilla, materiaalin käsittelylaitoksissa sekä erilaisissa valmistavissa teollisuusyrityksissä.

Sovi messutapaaminen ennakkoon!
Messutapaamisen voit sopia ennakkoon ottamalla yhteyttä Juha Koikkalaiseen puh. 040 590 5967 tai

Messuille on vapaa pääsy
Ilmoittaudu ennakkoon tästä. Tulosta nimikortti mukaan, pääset jonottamatta messualueelle. Voit ilmoittautua myös paikan päällä, niin saat nimikorttisi messuille.

 

Tutustu tästä Energia -messuihin.